duminică, 10 mai 2015

Recomandare PrintreCarti.ro



Astăzi recomandăm site-uri cu lectură și cărți. E rândul celor de la PrintreCarti.ro să pășească în blogul meu. Găsiți pagina de Facebook a site-ului AICI, iar cu un like puteți fi la curent cu toate noutățile și ofertele de moment. Vă pot spune doar că pe acest site reducerile sunt ca la ele acasă, și nu numai că sunt reduceri foarte mari, însă există o gamă variată de cărți de unde poți alege, din domenii de la „Literatura română”, „Artă”, „Esoterism și paranormal”, până la „Cotidianul” și „Carte veche”.

Descoperiți mai multe accesând site-ul. Vă pot spune că este un site care se respectă, cărțile sunt în stare excelentă, iar serviciile de transport sunt exacte. Vă recomand acest site, în primul rând, pentru prețurile enorm de mici: zău, unde ați mai văzut „Ce-am făcut când am tăcut”, de Andreea Esca, la 10 lei? Sau cărți scrise de Coelho care să nu depășească 12 lei? Și cărți de la Editura Trei, Litera, Rao, în condiții foarte bune, adică noi.

Cu alte cuvinte, ar fi o mare prostie să nu profităm de aceste reduceri care, mie, mi se par foarte bune. Adică, deși costurile de transport sunt suportate de noi (oricum, site-ul are zile în care transportul este suportat de către expeditor), reducerile acoperă cu mult această taxă de transport, la un mic calcul. Cărți la trei lei, cărți la patru lei, reduceri de până la 80% față de celelate site-uri pentru cărți. Așadar, vi-l recomand cu drag. Mult succes și spor la lecturi frumoase!


5 comentarii:

  1. Ceeeeee? Paulo Coelho la 12 lei? Gata, stiu de unde dau urmatoarele comenzi. Ce oferteeee!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La pret avantajos este si trilogia Stapanul inelelor , pe care nu as fi avut-o, cu siguranta o cumparam.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place mult ediția. Mai că mă tentează. Și eu am cărțile, oricum, citite și recitite. Pupici!

      Ștergere
  3. :D Acum stiu si eu de acest site. Am vazut ca au multe colectii care nu le gasesti in alta parte. Supeeer

    RăspundețiȘtergere