Grupul Editorial Corint la Bookfest 2015 - Surprize editoriale, cărți în premieră și multe reduceri!
Editurile Corint, Leda și Corint Junior vă așteaptă în perioada 20-24 mai în Pavilionul C1 din complexul expozițional Romexpo. Bestselleruri care îți taie respirația, din colecţiile Corint Istorie, Fantasy Leda, 100% Iubire, Clasici ai Literaturii Universale sau cărți practice – toate pot fi achiziționatecu o reducere de minimum 25% sau la prețuri speciale de la 3 la 25 lei! În plus, vă sunt propuse o serie de evenimente: lansări, concursuri, momente pentru copii.
Evenimente și lansări
La standul Corint Istorie au loc două lansări în cadrul Bookfest 2015:
- Sâmbătă, de la ora 18.00, Emil Costantinescu, Marius Oprea și Liviu Tofan vă provoacă la o discuție despre cartea „Rusia explodează”. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko;
- Iar duminică, de la ora 14.00, are loc lansarea volumului „ISIS”. Califatul terorii de Loretta Napoleoni în prezențalui Răzvan Mihai Ungureanu, Luca Niculescu și Bedros Horasangian.
Marina Almășan și invitații ei pregătesc lansarea cărții „Eu... Japoneză! Jurnal de călătorie la Tokyo” care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.
Copiii vor fi și ei invitați la standul Grupului Editorial Corint pentru două momente speciale:
- Vineri, 22 mai, de la ora 10.00 are loc „Confruntarea finală”. Lecturi de vacanță din seria „Generala”;
- Iar duminică la aceeași oră este organizată o lansare a cărții „Roboții din familia mea” de celebrul James Patterson. Nu vă așteptați la o lansare obișnuită! Cei prezenți vor asista la o demonstrație de robotică organizată de Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret și vor putea căștiga unul dintre microroboții de la Smarttoys. Toate evenimentele vor avea loc la standul Grupului Editorial Corint, Pavilion C1, Romexpo, București.
Accesul la Bookfest și la toate evenimentele din cadrul acestuia este gratuit.
Culoare și stil
La standul Grupului Editorial Corint, Editura Corint publică în premieră „Tărâmul viselor”, o aventură în culori cu animale și mii de flori, ilustrată de Millie Marotta. Purtat de valul unei noi tendințe – cea a cărților de colorat pentru adulți – volumul ilustrat de Millie se înalță deasupra celorlalte titluri de gen prin calitatea ilustrațiilor și spiritul galez ce răzbate de dincolo de linia fină, atenția pentru detalii și modul unic prin care autoarea redă forța brută a sălbăticiunilor folosind delicate forme florale .Acum cărțile de colorat concepute special pentru adulți, ideale ca formă de terapie împotriva stresului, sunt pe primele locuri în clasamente de vânzări din toată lumea. Iar una dintre cele mai vândute cărți de gen (bestseller Amazon și Sunday Mail) este „Tărâmul viselor”. Pe tot parcursul târgului, vizitatorii sunt invitați „Pe aripile imaginației”, în „Tărâmul viselor”, să dea culoare universului imaginat de Millie Marotta.
Cea mai nouă colecție a Editurii Corint, „Istorie cu blazon”, iniţiată şi coordonată de Filip-Lucian Iorga, va avea la Bookfest încă două volume:
- La cărțile pline de savoarea vremurilor de altădată, „Iașii de odinioară” de Rudolf Suțu și „ Lumea era toată a mea”;
- „Amintirile unei prințese” de Ana-Maria Callimachi, se adaugă ultimele două apariții: „De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane” de Sarmiza Cretzianu și „Carol al II-lea al României. Regele trădat” de Lilly Marcou.
Istoria cu blazon este istoria elitelor autentice. Este povestea unei lumi care a strălucit prin stil, inteligenţă, bun-gust şi subtilitatea conversaţiei de salon. Este istoria unor oameni care au fost binecuvântaţi nu numai cu avere şi ranguri, ci şi cu patriotism, spirit de sacrificiu şi simţul datoriei. Studii istorice, jurnale, memorii, monografii, evocări, literatură „cu ştaif”, reeditări sau mărturii inedite ne vor ajuta să recuperăm istoria dramatică şi plină de farmec a vechilor elite româneşti sau de pe alte meleaguri. Organizatorii au pregătit o surpriză: în fiecare zi a târgului, vizitatorii potintra în atmosfera de epocă, la standul Grupului Editorial Corint, lăsându-se furaţi de lectură într-un fotoliu fermecat.
Noutăți la Bookfest 2015 Editura Corint:
- „Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului” de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko;
- „ISIS. Califatul terorii” de Loretta Napoleoni;
- „Carol al II-lea al României. Regele trădat” de Lilly Marcou;
- „De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane” de Sarmiza Cretzianu;
- „Moscova, 1941. Sfârşitul Blitzkrieg-ului” de Rodric Braithwaite;
- „Dezastrul de la Cernobîl. Mărturii ale supravieţuitorilor” de Svetlana Aleksievici;
- „Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului”;
- „Contele de Monte-Cristo” (vol. 1 & 2) de Alexandre Dumas;
- „Amintiri din Casa morților” de Dostoievski;
- „O pagina de dragoste” de Émile Zola;
- „Ben-Hur. O poveste despre Hristos” de Lew Wallace;
- „Dama de pica si alte proze” de Aleksandr Sergheevici Puşkin;
- „Litera stacojie” de Nathaniel Hawthorne;
- Millie Marotta ilustrează „Tărâmul viselor”. O aventură în culori cu animale și mii de flori – carte de colorat pentru adulț
- „Four. O antologie Divergent” de Veronica Roth;
- „Onix” (cartea a doua din seria LUX) de Jennifer L. Armentrout;
- „Anna în veșmânt de sânge” (volumul I din serie) de Kendare Blake;
- „Geometria iubirii” de Jessica Levine.
- „Roboții din familia mea” de James Patterson;
- Seria „Isteț de mic - Pregătirea preșcolarului”;
- „Atlas ilustrat pentru copii”;
- Colecția „Baby Looney Tunes”.
Cu drag aș vrea să ajung la acest Bookfest. Oferte frumoase și o organizare bine pusă la punct. Se vede mâna unor profesioniști și a unei edituri de top. Mult succes și vă aștept cu impresii!
E minunat ca au tradus si Four. Acum pot avea colectia completa. Ma intreb ce film o sa faca dupa carte :)
RăspundețiȘtergereDap, așa-i, și eu mă bucur foarte mult. Sunt sigur că o să iasă un film bun, but, still, Kate Winslet n-o să mai fie! (sad)
ȘtergereMă bucur că şi-a revenit Corintul, în special Leda, aveau extrem de prostul obicei să înceapă serii pe care să le lase neterminate. Nu că ar fi fost singurii, dar aici erau deja extrem de multe. Acum văd că au început să le termine. Sper să o ţină tot aşa.
RăspundețiȘtergereÎntr-adevăr, mi se pare că au luat-o în forță. Nu știu ce serie aștept, oricum, eu nu prea mă omor cu seriile. Cred că am doar câteva începute: „Anna în veșmânt de sânge”, „Obsidian” și restul, „Regina adevărată” și... Cam atât. Bine, dacă aș considera cărțile lui Alice Munro o serie, pot spune că-i urăsc pe cei de la Litera! :)) Dar aș glumi. Cărțile ei nu se constituie în mai multe volume. Dar nu mai pot aștepta următooooarea traducere. Pff!
ȘtergereOf, te înţeleg, e greu şi aşa, să aştepţi o traducere. Eu am început multe serii (sincer, uneori cu cartea a doua, nici nu ştiam că sunt serii), unele de câţiva ani chiar şi e naşpa să aştepţi :))
ȘtergereCred că și eu am început odată cartea a doua dintr-o serie, dar acțiunea era așa de îmbinată, încât nu mi-am dat seama că există volumul I. :))
Ștergere:)) ce contează, în fond e important să te bucuri de carte. Plus că eu aş zice de două ori în cazul tău dacă pui şi Amelie la socoteală. Eu am fost la cinematograf la partea a treia din jocurile foameni şi era o tipă care nu şi-a dat seama că mai sunt şi alte filme înainte :))
ȘtergereAh, da, și Amelie! :)) Auci, săraca. Deci, când am mers la Hunger Games și am văzut cum se termină filmul, am zis că dau foc la cinematograf. Cuuum să se termine așa?! Au ăștia, regizorii, ceva în cap. Să ne țină pe noi în alertă. Hoooți!
Ștergere