duminică, 17 mai 2015

Reduceri de 30% la toate cărțile de literatură


Salutare,

Pe site-ul Printre Cărți toate cărțile de literatură au reducere de minim 30%. Iar prețurile nu sunt deloc mari. Am văzut Paulo Coelho la 9 lei, Eric-Emmanuel Schmitt la 9 lei, Guillaume Musso la 6 lei, „Pe aripile vântului la” 12 lei, „Roșu și negru” la 6 lei și așa mai departe. Cărțile sunt într-o stare foarte bună! 

Vă recomand site-ul cu mare drag. Cumpărături plăcute!

6 comentarii:

  1. Sper să câştig la loteria fiscală că la cealaltă nu joc, dar tare bine ar fi să am ceva bani de cheltuit pe cărţi, 1 milion de euro, aşa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar 1? Doar1? Hai, măi, Anca, mă decepționezi. Nici 10 milioane nu mi-ar ajunge, pe bune. Mă mulțumesc doar să am cărțile, nu neapărat să le citesc. :)) E ca un moft.

      Ștergere
    2. Păi am verificat şi câştigul la loteria fiscală e de 1 milion de lei, care se împarte la numărul total de câştigători. Deci... dar ai dreptate, cu cât mai mult cu atât mai bine.

      Ștergere
    3. Oioi, eu nu știam asta. Păstrez, oricum, bonurile, dar le arunc imediat ce ies din magazin ca să nu zică gardianul de pe acolo că am furat. :)) Știu, n-ar trebui să fac asta, dar, eh. Și, daaaaa, aș vrea să-mi cumpăr toate cărțile care mă interesează. Evident, nu numai!

      Ștergere
    4. Eu le pun în portofel odată cu restul şi nu mai stau să le arunc, tot zic că o să le scot dar ajung să fac asta doar după ce nu mai am loc de ele :)) Dar e de lene nu pentru loterie.
      Cât despre cărţi, cum să nu le vrei, pur şi simplu sunt ca un drog, fizic nu poţi să nu le vrei.

      Ștergere
  2. Mamaaa, ce reduceri tari! :) Multumim de recomandare, eu nu stiam de acest site. Si au preturi foarte bune

    RăspundețiȘtergere